Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia 15 Januari 2017

Posted on

Kerja Kosong KKM – Tahun sudah berganti, banyak orang ingin memulakan hidup baru. Pada Januari 2017 ini tentunya semakin banyak orang yang mencari pekerjaan. Ada berita baik untuk anda yang sedang mencari pekerjaan di tahun ini. Di sektor kerajaan, ada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) yang sedang membuka jawatan kosong terkini yang bertujuan untuk warganegara Malaysia. Anda diminta untuk mengisi kekosongan jawatan pada:

Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia Terkini
Jawatan Kosong Kementerian Kesihatan Malaysia Terkini

1. Latihan Separa Perubatan Berataf Diploma – 1673 kekosongan
2. ltihan Separa Perubatan Bertaraf Sijil – 194 kekosongan

 

Untuk memudahkan anda dalam mendaftar di kerja kosong sektor kerajaan ini, sila muat turun permohonan online pada talian ini: SPA – KKM

 

Iklan Jawatan KKM

Berikut ini iklan jawatan rasmi dari KKM

 Iklan Jawatan Kementerian Kesihatan Malaysia
Iklan Jawatan Kementerian Kesihatan Malaysia

Perlu anda tahu bahawa semua permohonan jawatan ini harus dibuat melalui laman web Suruhanjaya Perkhidmatan Awam (SPA) – SPA8i pada link di atas. Sebelum memohon jawatan, hndaknya anda mendaftar akaun pada web SPA.

Perhatikan juga untuk mengemaskini maklumat terkini yang diperlukan dalam pendaftaran jawatan yang satu ini.

Tarikh Tutup Permohonan

Segera daftarkan diri anda sebelum tarikh 15 Januari 2017. Hanya calon yang memenuhi kriteria yang akan dipanggil oleh termudaga.

Iklan jawatan kerja kosong:

    jawatan kosong bandar baru aerting, pelita brunei jawatan kosong 2017, jawatan kosong guru kementerian pendidikan malaysia 2017, jawatan kosong hari ini sdk, jawatan guru kementerian pendidikan malaysia 2017

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *